Prestige Hotel DeLuxe AquaPark Golden Sands-Prestige Hotel DeLuxe…

Prestige Hotel DeLuxe AquaPark Golden Sands

Prestige Hotel DeLuxe AquaPark Golden Sands - un loc unde poți petrece o vacanță estivală PERFECTĂ!

Prstige Hotel Aquapark Golden Sands

Bulgaria continuă să fie un etalon pentru vacanțe pe litoralul Mării Negre, numărul mare de turiști români care își petrec concediile în țara vecină, fiind constant. Există fani pentru Bulgaria și greu îi convingi că litoralul românesc s-a schimbat (în bine), că la noi poți găsi facilități și servicii competitive cu marile lanțuri internaționale, când ajungem la preț, bulgarii ne bat de nu ne vedem. De aici și fluxul turiștilor pentru care raportul calitate-preț este definitoriu pentru o vacanță reușită.

Cele două hoteluri Prestige din Nisipurile de Aur, Deluxe Hotel Aqua Park Club și Hotel & Aqua Park din Nisipurile de Aur, ambele de 4* cu servicii all inclusive, oferă toate premizele pentru o vacanță perfectă, lipsită de griji.

De la schimbarea managementului, în 2020, cele două hoteluri au îmbrăcat haine noi, fiind modernizate și aduse la standarde internaționale, în prezent, gradul de ocupare din luna mai până în octombrie fiind de 95-100% în funcție de perioadă. Tarifele competitive atrag o mulțime de turiști în marea lor majoritate români, care achiziționează vacanțe de 5 și până la 10 zile cu servicii all inclusive.

Deloc neglijabil este faptul că românii pot găsi în echipa managerială o doamnă din România, care poate rezolva diferite solicitări din partea turiștilor. Este prezentă în hotel de la începutul sezonului și până la final.

Cele două hoteluri Prestige au în total 437 camere de diferite tipuri, un restaurant principal și mai multe baruri care pot servi băuturi în regim all inclusive, până la ora 23.00 (cele din lobby). dispun de 3 piscine exterioare cu 11 tobogane pentru copii și adulți, 2 piscine pentru copii cu tobogane dedicate lor și 2 piscine interioare cu apă încălzită, la fiecare hotel câte una.

Programul de animație și divertisment pentru copii și adulți este asigurat în fiecare zi, copii se mai pot bucura de jocuri play stațion în timp ce adulții își pot încerca îndemânarea la darts sau biliard. Centrul spa este solicitat datorită diferitelor băii turcești și a diferitelor tipuri de masaj care se pot oferi contra cost, dar și a sălii de fitness luată cu asalt după mesele apetisante. Cele două hoteluri dispun de locuri de joacă generoase pentru cei mici.

Sunt turiști români care în ultimii 4 ani au revenit în fiecare sezon, serviciile, facilitățile și prețul acceptabil contribuind pentru stisfacția unei vacanțe reușite.

Vezi tot albumul

Nu sunt comentarii.

Adaugă un comentariu

Prestige Hotel DeLuxe AquaPark…

Prestige Hotel DeLuxe AquaPark…

  • 28.09.2024 - 11:14
Resort Horizonti - Destinație…

Horizonti combină panorama spectaculoasă…

  • 17.09.2024 - 15:40
De ce iubesc Sulina?

Sulina înseamnă acasă și întoarcerea…

  • 19.05.2024 - 10:05
Pentru o vacanță de calitate…

Am redescoperit una dintre cele…

  • 23.04.2024 - 17:42
Cazanele Dunării - locul secret…

Cazanele Dunării este un loc unic…

  • 14.04.2024 - 20:16
Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc